Ennustusvihjed 22/02/16

Tuleb kaabut kergitada Jimmy Howardi ees. Pikalt kestnud halb seeria sai eile uhke esitusega lõpetatud. Kuna Blackhawksi tabas täiesti seletamatu ärakukkumine, siis tuli leppida väikese miinusega, kuid üldiselt oli tegu hooaja ühe edukaima nädalaga. Loodetavasti hoog jätkub.

(foto: Aaron Doster/USA TODAY Sports)
Boston Bruins vs Columbus Blue Jackets - Bruins normaalajaga võit @ 2.10, 3 ühikut

Bruins olnud sel hooajal võõrsil palju edukam ja eelmine kodumatš kaotati lausa 2-9, aga oleks ju viisakas nüüd kodus fännidele midagi ilusat pakkuda. Jackets on olnud korralikus hoos, aga oma eelmises mängus jäeti päris hädine mulje endast. Võõrsilt on saadud kaks võitu järjest, kuid kolmest punktiseeriat pole veel kogu hooaja jooksul olnud. Seega hindaks Bruinsi normaalajaga võidu tõenäosust väga heaks.

Washington Capitals vs Arizona Coyotes - Capitals normaalajaga võit @ 1.70, 4 ühikut

Loodetavasti tegi Barry Trotzi meeskond laupäevasest mängust õiged järeldused. Jalgu ei tohi lõdvaks lasta, vastasel juhul võivad ka kõige ootamatumad vastased uimasuse ära karistada. Coyotes on viimasel ajal kõvasti paugutanud, aga nendel mängudel on üks ühine tegur. Need olid kodus. Võõrsil on 26-st mängust võidetud vaid 11. Kolm on järjest kaotatud ning kogu hooaja jooksul pole ainult kaks võõrsilmängu kaotust tulnud 60 minutiga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid