Mike Yeo töökoht pole vaatamata kehvadele tulemustele ohus

Minnesota Wild pidi tänavu olema üks Stanley karika mustadest hobustest, ent praeguse seisuga on isegi karikamängudele jõudmine kahtluse alla sattunud. Meeskond on 2016. aastat alustanud tõelise vabalangusega. Ent vaatamata kehvadele tulemustele pole peatreeneri Mike Yeo töökoht ohus.

(foto: twincities.com)
Yeo meeskond sai läinud ööl St. Louisis uue aasta 16-st mängust 13 kaotuse. Viimasest 11-st on üldse võidetud vaid üks. Seejuures on tänavu nüüd kolmandat aastat järjest Yeo juhendamisel hooaja keskpunkti kandis meeskonda tõsine vormilangus tabanud. Klubi peamänedžer Chuck Fletcher aga ei näe süüd peatreeneril, vaid soovib suuremat panust hoopis mängijatelt.

"Ma pole viimasel ajal mitte kellegi mänguga rahul olnud," sõnas Fletcher enne eilset mängu. "Meil on 31 kohtumist veel minna. Aega on rohkelt järel, ent oleme kiirelt ka omadega hilja peale jäämas."

Fletcher tunnistas ka, et on ametivendadega igapäevaselt ühenduses, otsides võimalusi koosseisu värskendamiseks.

Kaks hooaega järjest playoffide 2. ringi jõudnud meeskond on tänu viimase aja kehvale seeriale langenud Kesk divisjonis eelviimasele kohale. Kuigi seis pole päris lootusetu. Ees hoiab viimast playoffide kohta Colorado Avalanche, kellel kolm silma rohkem, kuid kes ka pidanud kolm mängu enam.

Wildi peamised probleemid on tänavu tulnud erimeeskondade arvelt. Ülekaalu osas ollakse liigas 17.5%-ga 24. kohal ning vähemuses osas, mis ka Bluesi vastu saatuslikuks sai, 78.4%-ga 25. kohal. Seda pärast hooaega, mil oldi karistuste surmamise osas liiga parim meeskond.

Kuid halval ajal annab lootust see, et varasemalt on juba suudetud end hooaja lõpuotsaks uuesti häälestada. Viimase kahe aasta jooksul on Wild pärast olümpia ja Tähtede mängu pausi olnud liiga parim meeskond. Enne tänavust oli 59-st kohtumisest kirjas 38 võitu.

Kommentaarid