Ennustusvihjed 13/02/16

Eile sai enamvähem alles kolmandat korda sel hooajal hokijumala soosingut tunda. Rangers mängis end varakult 0-2 kaotusseisu, aga pigistas ikka punkti välja, Lightning vedas end võidule pärast viimase minuti viigiväravat ja Penguins suutis murda oma kolmemängulise karistusvisete seeria kaotuste jada.

(foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports)
Dallas Stars vs Washington Capitals - Stars võit @ 1.95, 3 ühikut

Kui meeskonnad tänavu esimest korda kohtusid, siis sai Starsi ajalooliste tulemuste põhjal toetatud. Ei pidanud ka pettuma, kuna tuli 3-2 võit. Üritaks siis uuesti. Stars on võitnud 19 viimasest 24-st omavahelisest matšist. Kodus seitsmest kuus. Eelmises kodumatšis jäädi Blackhawksile suurelt alla, aga kogu hooaja jooksul pole järjestikuseid kodukaotuseid olnud. Capitals on pärast Tähtede mängu olnud veidi rütmist väljas. Seni on võidukalt jätkatud, aga kui kaua saab see kesta?

Florida Panthers vs Nashville Predators - Predators normaalajal alla 2.5 värava @ 1.79, 3 ühikut

Roberto Luongo kärises viimases mängus päris pahasti ja nii on nüüd neli matši järjest vähemalt kolm tema selja taha läinud, aga mis juhtus viimati, kui selline halb seeria tal oli? 36-aastane väravavaht vastas kodus Lightningu vastu puhta paberiga, mis tuli 39 tõrjega. Predators neli mängu järjest jõudnud vähemalt kolme väravani, aga tänavu on rünnak järjestikustel päevadel peetud kohtumistes keskmiselt genereerinud isegi alla kahe värava mängus.

Canucks & Sharks kombo @ 2.33, 3 ühikut

Üks ajakirjaniku härra märkis sel nädalal, et praegune Leafsi koosseis on erinevatel põhjustel üle hulga aja üks halvimaid. Meeskond viimasest 15-st mängust võitnud vaid kolm ja hooaeg on põhimõtteliselt juba läbi. Canucks seevastu raskuste kiuste püsib veel playoffide konkurentsis. See võiks anda inspiratsiooni panna juba nädala jooksul saadud kahele ilusale võidule veel üks otsa. Seejuures on Leafsi kodus pekstud seitsmes mängus järjest ja kokku viimasest 15-st matšist saadud 12 võitu.

Sharks võõrustab teist õhtut järjest mängivad Coyotesit. See tähendab, et tõenäoliselt on külalistel väravas üks liiga halvimaid puurivahte Anders Lindbäck, kes on tänavu normaalajaga saanud ainult kaks võitu. Sharks kodus olnud tänavu päris kahtlane, aga ometi on hetkel kodupubliku ees käsil 8-mänguline punktiseeria. Seejuures on Coyotes kodus viimase 15 vastasseisu käigus alistatud 11 korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid