Ennustusvihjed 17/02/16

Kombo hävis eile päris korralikult, aga kasum sai kolme valiku peale ikkagi välja pigistatud. Viimasel ajal pärast normaalaega mitmeid võite kogunud Blue Jacketsil sai lõpuks õnn otsa ning Ducks jätkas oma tõusu. Käes vist tagumine aeg panustada divisjoni võidule. Kaheksakordselt saab raha tagasi!

(foto: guardianlv.com)
Colorado Avalanche vs Montreal Canadiens - Avalanche võit @ 1.85, 3 ühikut

Avalanche'i peale on alati paha panustada, sest kunagi ei tea, mis tujus meeskond parajasti on, aga siin tuleb lihtsalt kaasa minna ja loota parimat. Meeskond olnud kodujääl viimasel ajal üllatavalt nõrk ja nii on kaotatud neli mängu järjest. Viimane viiene seeria jääb aga hooaega 2011/12. Tegu on meeskonnaga, kellel tänu keskkonna tingimustele selge kodueelis. Canadiens on pärast kodust kolmemängulist võiduseeriat teinud kaks täiesti kohutavat võõrsilesitust ja viimasest 17-st kodust eemal peetud matšist on võidetud vaid kolm.

Calgary Flames vs Minnesota Wild - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 3 ühikut

Wild alustas väga lõbusalt uue peatreeneri juhendamisel, saades isegi üksi viis väravat kokku. Flamesil on ka kindlasti see potentsiaal, kuna viimase viie jooksul on neli korda jõutud vähemalt nelja väravani. Calgary Saddledome'is on üldse publik tänavu näinud ainult seitset kohtumist, kus pole olnud vähemalt viite väravat.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid