Ennustusvihjed 23/02/16

Veebruari viimane nädal algas väikese miinusega. Capitals sai enda normaalajaga võidu kätte, aga Bruins keeras taas ühe käki kokku. Enamus õhtutel neljast väravast võiduks piisab, aga järjekordselt kärises kaitse väga pahasti. Ent, mis halvasti see uuesti.

(foto: Dave Reginek/Getty Images)
Detroit Red Wings vs Columbus Blue Jackets - Red Wings normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Red Wings saab täna Niklas Kronwalli koosseisu tagasi ning peab vastama nutusele välisturneele, kus kõik neli kohtumist kaotati. Kodus minnakse viimase kuue mängu jooksul viienda võidu järele. Kõik eelnevad neli on ka 60 minutiga ära nopitud. Kõik need tulnud Petr Mrazekiga, kes täna ka väravasuul tagasi.

New Jersey Devils vs New York Rangers - Rangers võit @ 1.81, 3 ühikut

Kas võib äkki öelda, et Devilsi muinasjutt on läbi saamas? Viimasest üheksast on kaotatud kuus, see hulgas kolm järjest. Rangers on samal ajal oma madalseisust välja tulnud ning isegi kodust eemal on hakanud võite kukkuma. Neid on tulnud kolm järjest. Kallite naabrite vastu on viimasest üheksast vastasseisust tulnud seitse võitu.

Minnesota Wild vs New York Islanders - Wild võit @ 1.81, 3 ühikut

Neli mängu ja neli ülekaalukat võitu uue peatreeneri käe all. Loodetavasti see seeria siin ei katke. Islanders on võõrsilmängude tulemuste osas liiga tagumise kümne seas, mis peaks tähendama seda, et Wildi tõus jätkub.

Tampa Bay Lightning vs Arizona Coyotes - Lightning normaalajaga võit @ 1.80, 3 ühikut

12 omavahelisest 15-st kohtumisest on lõppenud Lightningu võiduga ja raske on näha, et ühe poole selge ülekaal täna muutub. Jon Cooperi meeskond on kodus viimasest 13-st võitnud 11. Neist 7 on tulnud 60 minutiga. Coyotes pärast eilset kaotanud võõrsil neli järjest normaalajaga.

Toronto Maple Leafs vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.72, 4 ühikut

Kuna Leafsil pole hooaja lõpuosas absoluutselt huvi võidu peale mängida, siis võib arvatavasti kõigis järelejäänud mängudes vastaseid soosida. Eriti kui koefitsient on viisakas nagu siin. Predatorsil hetkel käsil klubi ajaloo parim võõrsilmängude seeria. Kaheksa matši järjest on vähemalt punkt kirjas saadud. Kuus mängu on võidetud. Kui eilsest mängust väsimus liigselt jalgades pole, siis eeldatavasti ei teki võidu saamisel väga suuri probleeme.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid