Kesseli nimi on taas kuulujuttudes

Nii mõnigi Toronto Maple Leafsi mängija võib hetkel põnevusega oodata seda, millal saab hakata Mike Babcocki juhendamiselt tõsiselt tööd tegema, aga kindlasti on neid, kellel selleks võimaluts ei teki. Üheks neist võib olla Phil Kessel, kelle nimi taas kuulujuttudes ringleb.

(foto: scoopnest.com)
Leafsi esiründaja lahkumisest on räägitud alates hetkest, mil klubi käekäik tänavu lõuna poole läks. Hooaja sees jäid potentsiaalsed tehingud katki, aga võimalik, et nüüd suvel saab Kesseli lahkumine ikkagi tõeks.

Liiguvad sahinad, et Leafs soovib enne 26. juunil algavat drafti 27-aastasest ründajast ja tema 8-miljonilisest aastapalgast loobuda. See võiks viia ka teiste poolsete tehinguteni. Leafs ise on mõtlemas ka oma avaringi valikust loobumisele. Neid on klubil kaks - enda oma 4. kohal ja Nashville Predatorsi oma 24. positsioonil.

Olles hooaja alguses keskmiselt mängu kohta rohkem kui punkti kogunud, lõpetas Kessel aasta 61 silmaga, mis tema karjääri üheks halvimaks saagiks. Jättes välja lühendatud hooaja 2012/13, siis 25 väravat olid tema poolt vähim alates hooaja 2007/08 19-st tabamusest.

Kehvapoolne hooaeg on plahvatusliku ründaja aktsiad alla tõmmanud, aga samas on kindlasti meeskondi, kellele 25 värava mees marjaks ära kuluks.

Kommentaarid