Kessel Floridasse?

Tsirkus nimega Toronto Maple Leafs jätkab täna oma esitusi kodus Florida Panthersi vastu. Olgu põhjuseks just see vastasseis või miski muu, aga liikvele on läinud jutt, et Panthers on üks potentsiaalseid maandumiskohti Phil Kesseli jaoks.

(foto: John E. Sokolowski/USA TODAY Sports)
Jutu pani liikvele Panthersi mänge ja üldist elu kajastav ajakirjanik Harvey Fialkov.
Pärast seda märkis härra ühes raadio intervjuus, et olevat Kesseliga Panthersisse siirdumisest juba Tähtede mängu nädalavahetusel rääkinud ning 27-aastase ründaja silmad läksid selle peale põlema. Väidetavalt on Florida Kesseli jaoks südamelähedane koht, kuna seal veedab ta suure osa hooajavälisest ajast.

Aasta tagasi oleks säärase kuulujutu levitaja kindlasti hullumajja pandud, aga Panthers on end tänavu tõestanud perspektiivika meeskonnana. Playoffid on haarde ulatuses. Eelmise hooaja keskel toodi meeskonda suure lepinguga Roberto Luongo, seega on nähtavasti säästurežiim selja taha jäetud ja nii võiks ka Kessel oma kaheksa miljoni suuruse aastapalgaga meeskonda ära mahtuda.

Praegusel hetkel on Panthers üks väheseid meeskondi, kes saaks Kesseli lepingu suurema vaevata üle võtta. Kuigi klubi soovimatus tuleviku täkke tehingusse mitte kaasata osutub suure tõenäosusega selle diili puhul komistuskiviks. Aga võimalik, et peamänedžer Dale Tallon ja tema abilised muudavad veel meelt. Järele mõtlemiseks on kaks nädalat aega.

Kommentaarid