Staalid võivad end turvaliselt tunda

Carolina Hurricanesi kapteni Eric Staali nimi kerkis tänavu kuulujuttudes esile juba üsna varakult ja samuti sai Jordan Staal eelmisel nädalavahetusel soovi korral enda kohta netist lugeda, aga mõlema tulevik klubis on siiski kindlustatud. Sellest andis teada peamänedžer Ron Francis.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
"Meil on mõned noored lülid, aga neid ei saa lihtsalt huntidele ette visata. Nende ümber peab toetav jõud olema," rääkis Francis eile antud intervjuus.

Andrej Sekerast loobumine on selge märk Hurricanesi kavatsustest keskenduda tulevikule, aga see saab siiski tõenäoliselt olema koos vendade Staalidega.

"Isegi Wayne Gretzky vahetati ära, seega on see võimalus alati olemas, aga nad (Staalid) on meie meeskonna jaoks head lülid. Nad on üle 190cm pikad, rasked, nad saavad värava ees litriga mängides hästi hakkama ja nende vastu on kaitses keeruline tegutseda. Meeskonnad otsivad seda tüüpi mängijaid ja meil on nad olemas. Ma eelistaksin nad ära andmise asemel endale jätta," ütles Francis.

Jordanil on klubiga leping kuni 2022. aasta suveni ja sellega võib ta ennast väga mugavalt tunda. Ise lugu on aga samas Ericuga. Tema leping kehtib vaid järgmise hooaja lõpuni.

Tänavune aasta on kuues järjestikune, kus Hurricanesi mängijad vaatavad playoffe kodus diivani peal lösutades. 30-aastasena pole Eric Staalil enam väga palju aega oodata kuni klubi tema ümber meeskonna piisavalt heaks ehitab, et saaks taas hakata kevade- ja suveplaane edasi lükkama. Kuigi kõik sõltub muidugi mängijast endast ning seni on vanem Staal eeskujuliku kaptenina kõiki üleminekujutte tõrjunud.

Kommentaarid