Taylor Hall taas vigane

Edmonton Oilersi liidril Taylor Hallil on tänavu seoses vigastustega olnud uskumatult palju ebaõnne. Novembri alguses tabas teda põlvetrauma ja nüüd ootab ees uus pikemat sorti vigastuspaus. Jalavigastus jätab ta vähemalt 4-6 nädalaks jäält eemale.

(foto: Gerry Thomas/Getty Images)
Hall on alates uue aasta algusest Oilersi koosseisust sisse-välja käinud. Ta üritas jalavigastusega edasi mängida, aga tegi endale hoopis karuteene. Pisiprobleem arenes mõraks ja vähemalt kuu aega on mängimine välistatud.

Vigastused on talendika ründaja jätnud seni vaid 42 kohtumise peale, mis ei ole hea uudis hooaja ennustusele, mis NHL iga kell oktoobris välja pakkus. Ta on saanud kirja 30 silma (11+19). Seda on vaid viie võrra vähem, kui seni 53 kohtumises kaasa teinud Oilersi punktitabeli liidril Jordan Eberlel.

Lisaks Hallile on hetkel Oilersi ründeliinist jalavigastusega eemal ka Benoit Pouliot. Õla probleemiga on koosseisust väljas kaitsja Nikita Nikitin ning väravavaht Ben Scrivens on pandud vigastatud mängijate nimekirja tagareie venitusega.

Kommentaarid