Capitals otsib Ovetškinile ja Bäckströmile sõpra

Eilne 3-4 allajäämine Pittsburgh Penguinsile on Washington Capitalsi jaoks teine järjestikune kaotus. Istudes Metro divisjonis neljandal kohal ei saa meeskond pikki kaotusteseeriaid endale kindlasti lubada. Käes on viimane võimalus koosseisu täiendada ning Capitals otsib ründajat.

(foto: todaysslapshot.com)
Aleksandr Ovetškin ja Nicklas Bäckström on mõlemad kogunud üle 60 punkti, aga Capitalsi jaoks on murettekitav see, et kahe superstaari selja taga tuleb järgmine ründaja 34 silmaga. Selleks on Marcus Johansson, kes on üks paljudest, keda on üritatud esimesse ründekolmikusse sokutada. Paraku on see eksperiment lõppenud aga sellega, et esimeste püsside selja tagant ei tule siis enam piisavalt palju väravaid.

Viimasel ajal on Ovetškini ja Bäckströmi kõrval enim mänguaega saanud kollanokk Andre Burakovsky. Ehk siis arenguruumi on küll ja veel. Lahenduseks võiks olla mõni kogenud ja ennast tõestanud ründaja, kes suudab Ovetškini ja Bäckströmiga sammu pidada.

Mõne suurtehingu teostamine on hooaja keskel ebatõenäoline, aga kõigi eelduste kohaselt krabab Capitals endale mingisuguse "säästuvariandi".

Kui eile purunes paljude retrofännide unistus näha Jaromir Jagrit tagasi Pittsburgh Penguinsi särgis, siis miks ei võiks Tšehhi legend oma luigelaulu teha Capitalsi värvides?

Jagr on sel nädalal antud intervjuus tunnistanud oma kartus seoses sellega, et kui New Jersey Devils playoffide võidujooksust lõplikult välja vajub, siis pole klubil mitte mingisugust põhjust tema mängitamiseks. Viimasel ajal on ka juba tema mänguaeg hakanud selgelt kahanema.

Kuigi, kui Capitals otsib ründajat, kes suudaks meeskonna liidritega "sammu pidada", siis ei ole vast Jagri 43-aastased jalad kõige parem variant. Hoopis paremini istuks ehk Calgary Flamesi Curtis Glencross, kes on samuti hakanud oma mänguaja suhtes muret tundma.

Kommentaarid