Kane Sabresisse siirdumisest: "On tore minna kuhugi, kus oled teretulnud."

Arvestades praegust seisu näib Buffalo Sabresisse saatmine ühe NHL-i mängija jaoks maailma kõige karmima karistusena, kuid Evander Kane seda nii ei näe. Enda sõnade kohaselt on ta üleminekuga väga rahul ja ootab põnevusega uut algust.

(foto: Bruce Fedyck/USA TODAY Sports)
Moraalset hoopi, et sind on Sabresisse vahetatud leevendab muidugi ka see, et õlaopil käinud Kane ei pea tänavuse kohutava meeskonna eest jääle minema. Nii on ta suunanud pilgu juba tulevikku. "Vaadates järgmisesse aastasse, siis klubi saab kõrge drafti valiku ja see on elevust tekitav," rääkis Kane eile antud intervjuus. 

Huvi Kane'i vastu oli suur, aga Sabres sai lauale laduda parima pakkumise. Nii näiteks tunnistas Vancouver Canucki peamänedžer Jim Benning, et klubil lihtsalt ei olnud piisavalt vahendeid, et Sabresiga võistelda. Ei soovitud oma tulevikumehi ära anda.

23-aastase ründaja jaoks olnuks kodulinna klubi esindamine kindlasti ühe unistuse täitumine, aga ta on lihtsalt rahul, et Winnipegist ära sai. "On tore minna kuhugi, kus oled teretulnud ja tunned, et sind soovitakse panna olukorda, kus saad edukas olla," tunnistas Kane, kes märkis ka, et Sabres olevat talle kinnitanud, et ei plaani pikalt ühe koha peale tammuma jääda.

Samuti tõdes vastuoluline mängumees, et kõik jutud, mis avalikkus jahvatas tema lahkumise põhjustest ei pidanud paika.

Kommentaarid