Evander Kane läks meeskonnakaaslastega tülli

Kui eile selgus, et Evander Kane jäi hiljutisest Winnipeg Jetsi mängust eemale vale riietuse tõttu, siis nüüd on välja tulnud veel asjaolusid. Mitmed erinevad intsidendid viisid selleni, et 23-aastane staarihakatis läks meeskonnakaaslastega tülli.

(foto: Getty Images)
Jetsil oli enne kohtumist Vancouver Canucksiga plaanis traditsiooniline mängueelne kohtumine. See toimus mängupaigas, aga Kane olevat arvanud, et see on hoopis hotellis. Mõistes oma viga ei olnud tal aega rõivaid vahetada ja ilmus nii kokkusaamisele välja sobimatus riietuses.

Miitingule järgnes kerge trenn, mille järgselt oli Dustin Byfuglien Kane'i riided dušši alla visanud, et noormängija mõistaks oma eksimust. Selle peale kadus 2009. aasta drafti 4. valik nelja tuule poole ja ei vastanud kõnedele. Ta saadi kätte alles umbes tund enne mängu algust ja siis andis Kane mõista, et tema oma jalga Rogers Arenale ei tõsta.

Hiljem nähti solvunud ründajat alles siis, kui meeskond tšarterlennuga Winnipegi tagasi hakkas liikuma.

Eile ei nähtud Kane'i ka Jetsi trennis, mis pani aina hoogu juurde erinevatele kuulujuttudele. Peatreener Paul Maurice teatas, et oli mängumehe arstide hoole alla saatnud ja nii lõppes lugu sellega, et Kane pandi vigastatud mängijate reservlisti.

On raske ette kujutada, kuidas Kane oma karjääri Jetsis veel jätkata saab. Üleminek mõnda teise klubisse näib aja küsimusena. Nii on ka thehockeynews.com pannud kirja viis klubi, kuhu talendikas, aga vastuoluline ründaja võiks maanduda.

Kohalik meedia on täna täis kurja kuulutavaid pealkirju.

(foto: Twitter @iancmclaren)

Kommentaarid