Penguins otsib ründesse lisajõudu

Sidney Crosby ja Jevgeni Malkiniga ei tohiks väravate skoorimine suureks probleemiks olla, aga see ei tähenda, et Pittsburgh Penguins oma seisuga hetkel rahul oleks. Sellele annab hoogu juurde tõsiasi, et meeskond on hetkel kolmemängulise kaotuste jada peal ning Crosby jäeti Columbus Blue Jacketsile kaotatud mängus sel kuul juba kuuendat korda nulli peale.

(foto: fromthepoint.com)
Penguins on küll juba hankinud ründesse lisajõudu David Perroni näol, aga võib arvata, et pärast vahetustehingute lukku minemist on meeskonna edurivis veel mõni uus mees. "Kui saadaval on tüüp, kes suudab skoorida, siis sooviksime ta meeskonda tuua. Selleks, et oleksime suutelised tagumiste kolmikutega mänge võitma, kui Crosby või Malkin kinni võetakse," rääkis sel nädalal peamänedžer Jim Rutherford.

Nii Crosby kui Malkin on oma viimase 13 kohtumisega kogunud vaid seitse silma. Esimesel on kirjas 4+3 ja teisel 3+4. Ehk siis vastasmeeskonnad on Penguinsi suurimate tähtedega viimasel ajal tõesti kenasti toime tulnud ja see pole klubi juhtkonnal märkamata jäänud.

"Meeskonnad üritavadki seda meie vastu teha. Proovitakse nad kinni võtta," lisas Rutherford. "Kui nad kinni saadakse ja kolmandas ning neljandas kolmikus pole piisavalt tasakaalu, mis aitaks aeg-ajalt skoorida, siis pole võimalik võita."

Penguins on alates jaanuari keskpaigast oma mänguvormiga olnud hädas. 16. mängust kuus võitu pole kindlasti selline hoog, millega saaks kevadel divisjoni tiitliheitluses kaasa lüüa.

Üks divisjonikaaslane on muidugi peagi (tõenäoliselt) tühjendusmüüki tegemas ja sealt oleks saadaval eelmisel nädalavahetusel 43. sünnipäeva tähistanud härra, kes varasemast ajast Pittsburghis valitseva elu ja meluga peaks hästi kursis olema.

Kommentaarid