Hurricanes ei plaani Sekerat odavalt ära anda

Kaitsjad on tänavu mängijateturul hinnas ja nii mõnigi sinise joone mees on endale juba suure hinna eest uue kodu saanud. Nii ei kavatse ka Carolina Hurricanes on kaitsetäkku Andrej Sekerat odavalt ära anda. Olgugi, et klubisse jäädes kõnniks ta suvel tasuta minema.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
Sekeral on käsil lepingu viimane aasta ja temaga pole uue tehingu osas kokkuleppele jõutud. Vahepeal aktiviseerunud lepingujutud on taas nurjunud. Väidetavalt nõuab slovakist kaitsja aastapalgaks 5.5-6 miljonit dollarit. Raha, mida hetkel makstakse näiteks All-Staridele Duncan Keithile ja Brent Burnsile.

Hurricanes on 2015. aastal kenasti mänginud, aga klubi plaanid on kõik siiski seotud tulevikuga. See näeb ka ette suurepalgalistest lepingutest hoidumist. Hetkel teenib eelmise hooaja eel Buffalo Sabresist hangitud Sekera vaid 1.75 miljonit.

Kuna kaitsjad nagu Tyler Myers ja Cody Franson on tänavu juba korraliku paketi tasuks toonud, siis loodab ka Hurricanes Sekera eest head saaki. Soovinimekirjas on drafti avaringi valik ja üks noormängija.

Möödunud nädalavahetusel läksid lahti jutud, et Hurricanes on valmis loobuma ka Jordan Staalist ning ründajat on jahtimas mehe endine koduklubi Pittsburgh Penguins, kuid sellele spekulatsioonile tõmmati kiirelt vesi peale.
Samas on Hurricanesi peamänedžer Ron Francis siiski tunnistanud, et plaanib enne üleminekute lukku minemist olla üsnagi aktiivne.

Kommentaarid