Coyotes pole rahul pakutavate tehingutega

Arizona Coyotes on enamvähem terve meeskonna müügilehele pannud, aga seni pole sats veel tühjaks tilkuma hakanud. Põhjus lihtne - ei ole saadud piisavalt häid pakkumisi. Klubi on valmis kõigiga kauplema, aga haneks ei lasta ennast tõmmata.

(foto: Ross D. Franklin/AP Photo)
"Meil on kõigi jaoks mõttes täpne hind," rääkis ühes raadiointervjuus peamänedžer Don Maloney. "Soovime koosseisu lisada nooruslikkust ja kiirust. See on eesmärk, mille suunas me töötame."

Coyotesi seisu raskendab kindlasti see, et agaraid "müügimehi" on turul mitmeid. Buffalo Sabres ja Toronto Maple Leafs on oma koosseisu tühjendamist juba alustanud ja võib arvata, et lähiajal liituvad seltskonnaga mitmed teised klubid, kes playoffide juttudest kipuvad kaugele jääma. Samuti valmistab probleeme ka see, et osad klubid, nagu näiteks Detroit Red Wings, pole lihtsalt valmis loobuma oma suurimatest tulevikulootustest.

"Meil on head mängijad, keda teised endale tahaksid. Soovime lihtsalt nende eest veidi rohkem, kui hetkel on pakutud," lisas Maloney. Alates 2010. aastast Coyotesi juures peamänedžerina töötav endine ründaja lisas, et kui tänavu tühjendusmüük ei õnnestu, siis soovitakse see tuleval suvel kindlasti ära teha.

Kommentaarid