Perreault jaoks on hooaeg tõenäoliselt lõppenud

Winnipeg Jets on tegemas üle ootuste head hooaega ja teiste seas on üllatavalt hästi mänginud ka Mathieu Perreault. 27-aastane mängumees, kellest viimastel aastatel nii Washington Capitals kui Anaheim Ducks on loobunud, oli aastavahetuse kandis üks liiga teravamaid ründajad. Tõenäoliselt teda me tänavu aga enam jääl ei näe.

(foto: cbc.ca)
Detsembri algusest kuni jaanuari keskpaigani tuli Perreault poolt 20 mänguga 13 kolli ja 10 söötu. Suurepärase seeria sisse mahtus ka nelja väravaga lõppenud mäng Florida Panthersi vastu. 18 värava ja sama paljude söötudega oli ta ilusti liikumas karjääri parima aasta suunas. Kuid nüüd on vigastus selle ära rikkunud.

Perreault'le sai saatuslikuks esmaspäevane matš Edmonton Oilersiga. Seal pidi ta juba pärast kaheminutilist mängimist riietusruumi ära minema. Välja ta sealt lõpuks ei tulnudki ja hiljem nähti teda areenilt jalalahasega lahkumas. Jets lahterdaski trauma "alakeha vigastuseks" ja kõik teadjamehed on vihjanud sellele, et Perreault hooaeg on läbi.

Meeskonnas tühjaks jäänud koha täitmiseks on Jets AHL-ist üles kutsunud seni kümnes NHL-i mängus korra skoorinud Carl Klingbergi, kes on tänavu Dallas Starsi eest tähelendu tegeva John Klingbergi vanem vend.

Kommentaarid