Panthersi juht: "Mulle meeldiks, kui Jagr mängiks veel aasta-kaks siin."

Florida Panthers sai sel nädalal hakkama vägeva lükkega, kui tõi meeskonda Jaromir Jagri. 43-aastane ründaja lisab koosseisu kogemust ja asub satsi playoffidesse aitama. Klubi ise loodab, et tänavune aasta ei jää Tšehhi legendi jaoks ainsaks, mis ta Floridas veedab.

(foto: i4u.com)
"Mulle meeldiks, kui ta mängiks veel aasta-kaks siin," tunnistas Panthersi peamänedžer Dale Tallon pärast üleminekut antud intervjuus. "See on tema enda eesmärk. Tema füüsiline vorm on laitmatu."

Panthers on üle mitme aasta hooaja keskel ostja, mitte müüja rollis. Meeskond on playoffide ukse ees ja koos Jagriga valmis sealt sisse sammuma. Vanameister võiks meeskonda enim aidata ülekaalu olukordades. Selle efektiivsuselt (14.8%) on Panthers liiga tagumise kolme seas. Samuti ollakse 2.28-ga keskmise väravate arvu osas üks halvimaid.

Jagril on kaheksa uut meeskonnakaaslast, kes polnud isegi veel sündinud, kui tema oli Pittsburgh Penguinsiga 1991. aastal juba oma esimese Stanley karika võitnud. "Loodetavasti suudab Jaromir need noored kutid tõotatud maale juhatada," rääkis Tallon.

Lõbus fakt on ka see, et Jagr oli juba kahekordne karikavõitja enne, kui Panthers 1993. aastal NHL-is üldse mängima hakkas.

Elu Floridas tõotab igatahes põnev tulema. Jagr on meeskonnakaaslate - eriti Roberto Luongo - poolt soojalt vastu võetud.


Nr. 68 debüteerib täna õhtul meie aja järgi kell 22, kui Panthers võõrustab Buffalo Sabresit.

Kommentaarid