GARDEROOBIDRAAMA: Evander Kane jäeti vale riietuse tõttu koosseisust välja

Winnipeg Jets pidi teisipäeval Vancouveris Canucksilt võtma vastu 2-3 lisaaja kaotuse ja seda ilma ühe oma põhimehe Evander Kane'ita mängides. 23-aastane ründaja ei mahtunud peatreeneri Paul Maurice'i koosseisu väga lihtsal põhjusel - ta ilmus mängule vales riietuses.

(foto: USATSI)
Jetsi meeskonnasisene eeskiri ja ka tegelikult NHL-i enda kollektiivleping nõuab, et mängijad tuleksid kohtumistele vikside ja viisakatena, ehk siis ülikonnas, aga Kane ilmus kohale dressides. Nii võttis Maurice vastu karmi otsuse ja ei lasknud tänavu kümme väravat teinud ründajat tema kodulinnas väljakule. Maurice on Kane'i nüüd kaks korda ilma vigastuseta koosseisust välja jätnud.

Tegu on juba ei tea mitmenda distsipliini rikkumisega Kane'i poolt ja loomulikult on see taas pannud igasugused üleminekujutud kulutulena liikuma. Samas levib arvamus, et Jetsi peamänedžer Kevin Cheveldayoff ei taha Kane'i koheselt kaubaks teha, kuna järjekordne skandaal on uuesti tema hinna alla löönud.

Kahe osapoole vahel on arenemas tõeline Mehhiko seebikas, sest Kane on enamuse hooaja mänginud vigasena ja võib otsusega opilauale minna igasugused temast loobumise plaanid nurjata.

Tänase seisuga on üleminekute tähtajani jäänud juba vähem kui kuu aega.

Kommentaarid