Uued diilid: Winnik Pittsburghi, Tlusty Winnipegi

Pittsburgh Penguinsi peamänedžer Jim Rutherford teatas hiljuti, et klubi loodab ründeliini tugevdada ning sellega ei hakatud viimase minutini ootama. Toronto Maple Leafsist on sisse toodud Daniel Winnik. Samal ajal tugevdas Winnipeg Jets oma edurivi Carolina Hurricanesi Jiri Tlustyga.

(foto: Getty Images)
Winniku eest andis Penguins ära tänavuse drafti 4. ringi valiku, järgmise aasta drafti 2. ringi valiku ning Zach Silli.

Rännumees Winnik, kes asub oma kaheksanda hooaja jooksul esindama viiendat klubi, saabub Pittsburghi 25 punktiga (7+18). Hind tema teenete eest on üsna karm, aga Penguins sai selle eest veel lisaväärtusena Leafsi poolse nõusoleku jätta 50% mehe palgast endale. Vastasel juhul polnuks olnud võimalik tehingut läbi viia.

Jets sai Tlusty kätte tänavuse drafti 6. ringi valiku ning järgmise aasta drafti 3. ringi valiku eest. Märtsis 27-aastaseks saava ründaja esmane ülesanne on koosseisus asendada kaptenit Blake Wheelerit, kes on pandud vigastatud mängijate reservlisti.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
Hurricanesi ridadest on Tlustyl tänavu kirjas 23 silma (13+10). Paar aastat tagasi suutis ta lühendatud hooaja jooksul skoorida 23 kolli. Tegu kvaliteetse "rendimängijaga", keda võiks sobivuse korral oodata Jetsis isegi pikem karjäär. Kuigi hiljuti agentide seas läbi viidud küsitluse käigus selgus, et oma kliima tõttu on Winnipeg mängijate jaoks üks ebasümpaatsemaid kohti. Jetsi ees lõpetasid selles edetabelis vaid Buffalo Sabres ja Edmonton Oilers.

Kommentaarid