Rangers otsib väravasuule ajutist abi

New York Rangers on pärast Henrik Lundqvisti vigastust jäänud olukorda, kus meeskond peab toime tulema kahe üsna kogenematu väravavahiga. Cam Talbot on endale vaikselt nime tegemas, kuid tema seljatagust katab hetkel 20-aastane MacKenzie Skapski. Vigastuste eest pole keegi kaitstud ja Talboti auti langemine paneks meeskonna väga keerulisse olukorda.

(foto: Seth Wenig/AP Photo)
MacKenzie on Rangersi 2013. aasta drafti 6. ringi valik. Ta ei ole seni NHL-is kordagi jääle pääsenud. AHL-is on tal Rangersi tütarmeeskonna Hartford Wolf Packi eest kirjas soliidsed numbrid - keskmiselt selja taha 2.38 väravat ja tõrjed 91.4% - aga NHL-is tegude tegemiseks on ta selgelt siiski liiga roheline.

Rangers vajab Talboti selja taha kogenud väravavahti ja väidetavalt on selle sunnas ka tööd hakatud tegema. Radaril on Buffalo Sabresi Jhonas Enroth ja Michal Neuvirth. Mõlemad puurivahid on suvel vabaagenditeks saamas ja nii ei koormaks nad pikalt klubi palgafondi.

Huvitaval kombel oli eile Rangersi kohtumist Toronto Maple Leafsiga teiste seas jälgimas Sabresi peaskaut Rob Murphy. Kas härra vaatas juba välja võimaliku(d) mängija(d), keda väravavahi eest vastu küsida?

Kommentaarid