James Wisniewski soovib meeleheitlikult Blue Jacketsisse jääda

Columbus Blue Jackets üllatas pühapäeval sellega, et jättis ühe oma kaitseliini liidritest James Wisniewski mängus New York Rangersi vastu koosseisust välja. Väidetavalt oli Jackets eelmisel nädalal hakanud otsima huvilisi, kes 31-aastasest jänkist huvitatud oleks ning nii pandi ta päev pärast oma sünnipäeva justkui avalikult vaateaknale välja.

(foto: Mike Stobe/Getty Images)
2011. aasta suvel Montreal Canadiensist hangitud Wisniewski oli mullu kaitsjate osas Jacketsi resultatiivseim mees. Ta korjas 75 kohtumisega 51 silma. Tänavu on hoog veidi raugenud - 53 mänguga on tulnud 28 punkti - aga sellest hoolimata on ta endiselt kaitsjate seas punktide osas liider. Soov temast loobuda vihjab sellele, et sinijakid on hooajale käega löönud ning loodavad mõned oma kõige väärtuslikumad osad kaubaks teha.

Tundub aga, et Wisniewskist loobumine ei saa olema lihtne. Nimelt, kui temaga 2011. aastal 6-aastane leping tehti, siis läks sellesse kirja ka osaline üleminekust keeldumise õigus. See tähendab, et mängija saab panna lauale nimekirja kümnest satsist, kuhu teda ei saa saata. Wisniewski on meeleheitlikul ajal võtnud kasutusele meeleheitlikud meetmed.


Seejuures, naljaka saatuse vingerpussina on agent, kes omal ajal Wisniewskile üleminekust keeldumise õiguse välja rääkis, nüüd tegemas karjääri Jacketsi peamänedžeri Jarmo Kekäläineni abilisena.

Kommentaarid