KHL-i värske rekordimees Steve Moses pakub huvi NHL-i klubidele

Helsingi Jokerit alistas eile KHL-is Mõtiši Atlanti 4-2 ja karistusviskest mängu avavärava teinud Steve Moses jõudis hooaja 36. kollini, mis on liiga uus põhihooaja rekord. 25-aastase jänki minek pole loomulikult märkamatuks jäänud ka NHL-i klubide jaoks.

(foto: iltalehti.fi)
Väidetavalt on Columbus Blue Jackets Mosesel kogu aasta jooksul silma peal hoidnud. Seejuures on huvitavaks faktiks see, et Jacketsi peamänedžer Jarmo Kekäläinen on mees, kes ameeriklase ise 2012. aastal Jokeritesse meelitas. Moses jäi omal ajal NHL-is draftimata, seega on tegu vaba mehega, vabal maal. Selle hooajaga peaks tema leping Soome klubiga läbi saama.

Iseasi muidugi, kas enne tänavust hooaega Jokerite eest kahe aastaga kokku 34 kolli skoorinud mees suudab oma vormi ka järgmisesse hooaega üle kanda ja kas ta oma väikese kasvuga (vaid 173cm) on üldse võimeline ookeani taga läbi lööma.

Eelnevat KHL-i hooaja rekordit (35 väravat) jagasid neli mängijat. Väravaküttide edetabelis tulevad tänavu Mosese selja taga endised NHL-i mehed Nigel Dawes (31) ja Stephane Da Costa (30).

Kommentaarid