Penguins hankis David Perroni

Edmonton Oilers tegi juba tükk aega tagasi David Perroni mängijateturul saadavaks ja nüüd on temast ka lahti saadud. 26-aastane ründaja karjäär jätkub Pittsburgh Penguinsis. Tema eest saadi vastu alles detsembri alguses Arizona Coyotesist Penguinsis maandunud Rob Klinkhammer ja 2015. aasta drafti avaringi valik.

(foto: Chris LeFrance/USA TODAY Sports)
Perron võtab Pittsburghi tänavusest hooajast kaasa 5 väravat ja 19 punkti. Ta oli kehvas meeskonnas punktite osas neljas mees ning peaks kindlasti koos Sidney Crosby ja sõpradega mängides vägevalt mürgeldama. Penguinsi ründeliini on vigastused räsinud ja Perron peaks saama korralikult mänguaega.

Pooleteise aasta jooksul on see Perroni jaoks teine klubivahetus. 2013. aastal suvel loovutas Oilers tema eest St. Louis Bluesile Magnus Pääjärvi ja drafti 2. ringi valiku. Seitsme ja poole hooajaga on Perroni karjääri numbrid 456 mänguga 117 kolli ja 274 punkti.

2007. aasta drafti avaringi valik peab hokijumalale täna õhtul küünla panema või mõne muu ohverduse tegema. Pole paha samm edeneda liiga halvimast meeskonnast satsi, mis on karikamängudes võimeline minema lõpuni välja.

Kommentaarid