Järgmise aasta talveklassik peetakse Canadiensi ja Bruinsi vahel

Tänavune talveklassik oli väga äge mäng, aga nurisejaid leidus selle kallal küll ja veel. Rahulolematust põhjustas see, et Chicago Blackhawks ja Washington Capitals ei ole omavahel ajaloolised rivaalid ning see võttis kohtumistelt selgelt kraade maha. Järgmisel aastal selle pärast aga muretsema ei pea. Kokku lastakse kaks tõeliselt tulist rivaali Montreal Canadiens ja Boston Bruins.

(foto: Jamie Sabau/Getty Images)
Meeskonnad, kes kohtusid esimest korda 1924. aastal ja kes omavahel nüüdseks mänginud juba üle 900 matši, pannakse vastamisi ligi 70 000 pealtvaatajat mahutaval Gillette staadionil. See asub mõnikümmend kilomeetrit Bostoni kesklinnast eemal, ehk siis tegu on Bruinsi kodumänguga.

Bruinsi jaoks on tegu teise talveklassikuga. 2010. aastal alistati kodupubliku ees Philadelphia Flyers lisaajal 2-1. NHL-i ajaloo edukaim klubi Canadiens pannakse talveklassikus välja esimest korda.

Lisaks on tehtud teatavaks ka teised välimängud. Veebruaris 21. ja 27. kuupäeval toimuvates matšides võõrustab Minnesota Wild Chicago Blackhawksi ning Colorado Avalanche Detroit Red Wingsi.

Samuti on ametliku kinnituse saanud see, et jäähoki maailmakarikas teeb 2016. aastal oma kauaoodatud come-backi. NHL iga kell kirjutas sellest juba novembris. Turniiri lõplik koosseis on Kanada, USA, Venemaa, Soome, Rootsi, Tšehhi, teistest Euroopa mängijatest koosnev meeskond ja Põhja-Ameerika U23 sats.

Kommentaarid