Särgimüügi edetabeli tipus troonib Patrick Kane

Aasta uustulnuk, kolmekordne NHL-i Tähtede mängus osaleja, 2010. aasta OM-hõbe ja NHL-i hooaja parimasse meeskonda valitu, kahekordne Stanley karikavõitja ning 2013. aasta playoffide MVP. Need on mõned Patrick Kane'i karjääri saavutustest, mille kõrvale on tal nüüd panna veel üks - tema särk kogus 2014. aastal kõige rohkem ostjaid.

(foto: Harry How/Getty Images)
Chicago Blackhawksi ründaja triumfeeris särgimüügi edetabeli tipus Pittsburgh Penguinsi kapteni Sidney Crosby ja oma meeskonnakaaslase Jonathan Toewsi ees. 2013. aastal oli nimekirja aluseks olnud NHL-i ametlikus poes müüduim särk Crosby oma. Kane oli siis alles viies.

2014. aasta esikolmikule järgnesid Henrik Lundqvist, Aleksandr Ovetškin, Jevgeni Malkin, Claude Giroux, Patrice Bergeron, Pavel Datsjuk ja Anze Kopitar. Võrreldes eelmise aastaga tegi suurima languse Datsjuk, kes kukkus esikümne eelviimaseks auväärselt teiselt positsioonilt. Suurim tõusja on Kopitar, kes murdis ennast esikümnesse 18. kohalt.

Ja ega särgibisnes pole nalja asi. Heaks tõestuseks selle kohta väikese Philadelphia Flyersi fänni reaktsioon sellele, kui jõulude ajal ilmus välja pakk Crosby särgiga.

Kommentaarid