Coyotes lükkas humoorikalt ümber Doani lahkumisjutud

Arizona Coyotesile läinud ööl Ottawa Senatorsi vastu järjekordne kaotus ning karm reaalsus, et peagi tuleb hakata oma parimatest mängijatest loobuma, astus taas sammukese võrra lähemale. Shane Doan on konkurentidele üks enim huvi pakkuvaid mängijaid, aga hetkel veel pole klubi valmis oma kaptenist loobuma.

(foto: thenewstribe.com)
Doani on erinevates kuulujuttudes väntsustatud kogu senise hooaja. Coyotesi aina sügavamale vajumine on nendele aina hoogu juurde andnud. Nii raporteeris hiljuti klubile lähedal seisev ajakirjanik Casey Gagnon, et Doan olevat juba novembris lahkumissoovi avaldanud.


Iseasi kui palju tõtt selle taga on. Gagnon on endale kogunud halva reputatsiooni ja klubi näiteks keelas alates sellest hooajast talle ligipääsu pressikonverentsidele ja muule, mida leheneegrid vajavad nagu tavainimene hapnikku. Nii on ajakirjanikuhärra pidanud rahulduma erinevate kuulujuttude raporteerimisega ja nende allikad on tihti muidugi kahtlase väärtusega. Nüüd võime kahtlaste allikate sekka panna ka lihavõttejänese.


Võib arvata, et sellega on mõneks ajaks kuulujutud ümber lükatud. Küll aga on üleminekute tähtajani veel seitse nädalat minna.

Kommentaarid