Rangersile Pittsburghist suur võit

Mullu playoffide teises ringis kohtunud New York Rangers ja Pittsburgh Penguins lõpetasid tänavuse põhiturniiri omavahelise seeria nii nagu alustasid - Rangers sai kindla võidu. 5-2 tulemusega lõppenud matšis toetus Rangers enim Derek Stepani ja Rick Nashi peale. Mõlemad skoorisid kaks kolli.

(foto: Gene J. Pusker/AP Photo)
Nash pani esimest korda lambi põlema juba 26. sekundil. 30-aastase ründaja karjääri kiirem värav on tehtud samuti Penguinsi vastu. See tuli 2006. aastal kümne sekundiga. Seitsmenda minuti alguses said külalised juba 2-0 ette. Värav läks Derick Brassardi nimele.

Penguins alustas kustutustöödega avakolmandiku teises pooles. 16. minuti alguses tegi ülekaalust ühe tagasi Sidney Crosby. Penguinsi kapten on üle elanud paha väravatepõua ja nüüd viimasest neljast kohtumisest skoorinud kolmes. Kapteni värav oli aga kohtumises üks vähestest Penguinsi tipphetkedest.

Rangers liikus teisel kolmandikul Nashi teisest tabamusest ja Stepani kollist kuue minutiga 4-1 eduseisu. Sellega lõpetati ka Marc-Andre Fleury tööpäev. Tänu vigastustele tänavusele Tähtede mängule pääsenud puurivaht läks koju tõrjeprotsendiga 76.5%.

Kodumeeskond korraldas veel viimasel kolmandikul korraliku tulevärgi, aga 15 pealeviskega saadi Henrik Lundqvisti selja taha vaid üks litter. Värav läks kolmandiku alguses David Perroni nimele. Igasugused tagasituleku mõtted kustutas aga Stepan oma teisega vaid paar minutit pärast seda.

Neljast omavahelisest põhihooaja kohtumisest õnnestus Penguinsil võita vaid üks ja seegi oli kummalise lõpuga 3-2 karistusvisete võit.


Lisaks divisjonikaaslase mehe murdmisele, saavad Rangersi fännid pärast mängu rõõmustada ka selle üle, et klubi on ametlikult Marc Staaliga uue lepingu sõlminud. Mõned päevad tagasi 28ndat sünnipäeva tähistanud kaitsja pani tasku kuueaastase kontrahti, mille koguväärtuseks 32.4 miljonit dollarit ehk veidi üle 28 miljoni euro.

Kommentaarid