Canucks määramata ajaks Bieksast ilma

Vaid viis meeskonda on seni Vancouver Canucksist vähem väravaid sisse lasknud, kuid võimalik, et hooaja teises pooles hakkab kolmekordne karikafinalist selles edetabelis kaugemale kukkuma. Pikemaks ajaks on ilma jäädud kaitseliini ühest kindlamast lülist Kevin Bieksast.

(foto: Anne-Marie Sorvin/USA TODAY Sports)
Keskmiselt on Canucksi eest vaid Alexander Edler seni Bieksast rohkem mänguaega teeninud. Meeskonna abikapten veedab iga õhtu jääl rohkem kui 21 minutit. Teisipäeval piirdus ta Tampa Bay Lightningu vastu aga vaid 16 minutiga. 33-aastasel kaitsjal tehti käsi katki ja see vajab nüüd opilauale minemist.

Canucks on andnud teada, et Bieksa jääb väljakult määramata ajaks eemale. Päris nädala-paariga sellest traumast ei taastuta, ehk siis meeskonnal seisab ees tõsine väljakutse - püsida kaitses kindlalt ka ilma ühe liidrita.

Samuti on klubi teatanud, et esialgu ei kavatseta tühimiku täitmiseks mängijateturule sukelduda. Loodetakse, et 21-aastane Frank Corrado veab keerulisel ajal välja.

Bieksa on juba teine Canucksi kaitsja, kes pikemaks ajaks sinisele lehele siirdub. Dan Hamhuis jättis vahepeal kubemevigastusega vahele üle 20 kohtumise.

Kommentaarid