Karikakaitsja Kings alustas uut aastat võidukalt

Stanley karikakaitsja Los Angeles Kings lõi aasta 2015 lahti Vancouveris. Kurjakuulutavalt alanud kohtumine sai tänavu välismängudes suurtes raskustes olnud meeskonna jaoks oivalise lõpu. Kingsil piisas kaotuse võiduks mängimiseks vaid paarist minutist.

(foto: Darryl Dyck/The Canadian Press)
Canucks oli kogu kohtumise suure suve alla ja jäi lõpuks pealevisetega alla 16-40. Ometi suudeti haarata 2-0 eduseis. Avakolmandikul skooris ülekaalust Alex Burrows ning eduseisu kahekordistas teise kolmandiku alguses Radim Vrbata.

Uus aasta, aga sama vana jama Kingsi jaoks. Mänguliselt ollakse märgatavalt üle, kuid mida pole on väravad. Siin tuli esimest oodata teise kolmandiku lõpuminutiteni. Dwight King sikutas omad ühe värava kaugusele.

Viimane kolmandik oli üsna võrdne ja Canucks näiski võiduga pääsevat, aga lõpuminutitel saadi valus õppetund. Justin Williams tegi veidi enam kui kaks minutit enne lõppu ülekaalust 2-2 ja Kings leidis isegi aega, et võit normaalajal ära võtta. Kuldne tabamus tuli 1:14 enne lõppu Jarret Stolli poolt.


Võit oli Kingsi jaoks väga oluline, sest see aitas karikakaitsjal Vaikse ookeani divisjonis kolmest meeskonnast - teiste seas ka Canucksist - mööda hüpata ning võtta endale teine koht.

Kommentaarid