Tähed langevad: Howard, Pearson ja Johnson vigased

Eelmise nädala lõpus tehti teatavaks tänavuse Tähede mängu koosseis, aga nüüd on selge, et tegu pole siiski lõpliku nimekirjaga. Vigastused on hakanud oma korrektuure tegema. Nii on selge, et nädalavahetusest jäävad eemale Jimmy Howard ja Tanner Pearson. Samuti on küsimärgi all Tyler Johnsoni osalemine.

(foto: foxsports.com)
Howard vigastas ennast vahetult pärast seda, kui rõõmustav uudis välja tuli. Ta sai Washington Capitalsi vastu mängida vaid minuti ja 53 sekundit, enne kui ta Troy Brouweri poolt tulnud mängu avavärava juures kubeme ära tõmbas.


Tähtede mänguni on veel ligi kaks nädalat minna, aga Detroit Red Wingsi peatreener Mike Babcock kinnitas, et 30-aastane väravavaht jääb sellest kindlasti eemale.

Veel halvemini läks Pearsonil, kes pidi liiga uustulnukana võtma osa oskuste võistlusest. 22-aastane ründaja murdis Los Angeles Kingsi 4-5 karistusvisete kaotusega lõppenud mängus Winnipeg Jetsi vastu oma vasaku jala. Võimalik, et tema jaoks on kogu hooaeg sellega lõppenud.

Johnson vigastas ennast läinud öises Tampa Bay Lightningu 3-7 kaotusmängus Philadelphia Flyersi vastu. Alakeha traumaga jäi tal mäng katki teise kolmandiku keskel. Klubi pole veel trauma tõsidust avaldanud, aga on selge, et tuleval ööl Boston Bruinsi vastu ta ei mängi. AHL-ist toodi üles teda asendama Vladislav Namestnikov ja see käik vihjab sellele, et 24-aastane ründaja lähiajal jääle ei pääse.

Kommentaarid