Bruinsile taas valus kaotus

NHL-is ei ole vist hetkel ebastabiilsemat satsi kui Boston Bruins. Alles selle nädala alguses õnnestus Bruinsil ilma kahe põhiründajata mängides divisjonirivaali Detroit Red Wingsi võrku panna viis litrit ja võita, aga sellele on nüüd järgnenud kaks lisaaja kaotust. Võiduseeriat ei suudeta hetkel poest ka osta.

(foto: Jim Rogash/Getty Images)
Järjekordne valus kaotus tuli vastu võtta Ottawa Senatorsilt. Pärast väravateta avakolmandikku viis võõrsil mänginud senaatorid ette Kyle Turris. Edu kestis neli minutit. Kellal oli 16:33, kui Torey Krug ülekaalust viigistas.

Bruins sai viimase kolmandiku keskel Brad Marchandi tabamusest ette ja elas üle kahemehelise vähemuse, aga Senatorsil lasti sellest hoolimata viigistada. Veidi enam kui neli minutit enne normaalaja lõppu tegi 2-2 Mike Hoffman.

Õnnetust väravast, kus Hoffman jäi sobivalt ette Eric Gryba pealeviskele, ei suutnudki Bruins ennast lõpuks koguda. Lisaaeg kestis vaid 43 sekundit. Taaskord pani Bostoni hokifännid nutma Bobby Ryan, kes realiseeris detsembris nende meeskondade vahel toimunud kohtumises otsustava karistusviske.


Mõlemad meeskonnad on taas jääl juba homme. Bruins sõidab külla Carolina Hurricanesile ja Senators võõrustab Tampa Bay Lightningut.

Kommentaarid