Tuukka Rask Bruinsi kehvast mängust: "Äkki peaksime enne mängu paar õlut sisse ajama."

Boston Bruins jäi eile Carolina Hurricanesi vastu taas võiduta ja olgugi, et idakonverentsi meeskondadest ollakse enim kohtumisi pidanud satside seas, piilutakse siiski vaid playoffide ukse vahelt sisse. Seis on kehv, aga väravavaht Tuukka Rask on sellele lahenduse välja pakkunud.

(foto: Greg M. Cooper/USA TODAY Sports)
"Äkki peaksime enne mängu paar õlut ära jooma. See lõõgastaks meid. See võiks olla viimane võimalus," naljatles Rask pärast 1-2 karistusvisetega saadud kaotust Hurricanesi vastu, kus tema tegi taas oma töö ära, aga rünnakul oli õnnestumisi väga vähe.

Bruins sai Hurricanesi vastu oma esimese pealeviske kirja alles siis, kui avakolmandikust oli kulunud juba 16:54. "Me ei näe hetkel õigeid ründekombinatsioone, ega tee neid, seejärel üritame midagi sundkorras teha, aga see lõppeb litri kaotamisega, mis viib selleni, et peame minuti kaitsetsoonis mängima," kommenteeris soomlane meeskonna hetke ründetegevust. "See on hullumeelne, mänguoskused pole ju lihtsalt järsult ära kadunud."

Eile oli meeskonnas tervelt seitse ründajat, kes ei saanud normaal- ja lisaajaga kirja mitte ühtegi pealeviset.

Viimase kuu jooksul on Bruins normaalajaga võitnud vaid kaks matši. Viimasest viiest mängust on kirjas neli kaotust. Kolm neist on tulnud pärast normaalaega. Need tagasihoidlikud punkti korjamised on meeskonda veel playoff-kohtade läheduses hoidmas, aga on selgemast selgem, et sedamoodi üle playoffide lävepaku lõpuks ei astuta. Meeskonna abikapten Patrice Bergeron on karmi tõe välja öelnud: "Hooaeg on poole peal ja me oleme playoffidest väljas. See on vastuvõetamatu!"

Bruins jäi viimati playoffidest eemale hooajal 2006/07.

Kommentaarid