Ennustusvihjed 05/11/15

Salakaval plaan õnnestus eile. Crosby sai taas ühe punkti kirja ning aitas ka siinse püha ürituse uuesti ree peale. Kuigi pärast 2-2 minemist jäi kasum mikroskoopiliseks. Ducks sai võidu kätte, aga selleks läks vaja karistusviskeid ning Blackhawks tegeles pärast avakolmandikku jumal teab millega.

(foto: tampabay.com)
Buffalo Sabres vs Tampa Bay Lightning - Lightning normaalajaga võit @ 1.99, 3 ühikut

Sabres on tõusnud heasse hoogu, aga selle aastanumbri sees pole veel kordagi kolme kohtumist järjest võidetud. Seejuures on tänavu juba kaks korda Lightningule alla jäädud ning nii on omavahelistest kohtumistest saadud kuus järjestikust kaotust. Need kõik on tulnud ka normaalajaga.

Minnesota Wild vs Nashville Predators - Wild võit @ 1.87, 4 ühikut

Wild on võitnud kolm omavahelist kohtumist järjest ning pole tänavu veel kodus kaotanud. Samuti on hetkevorm parem. Viimasest kuuest neli võitu. Predatorsil enda kuuest kolm võitu ja viimasest neljast seejuures vaid üks.

Washington Capitals vs Boston Bruins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 4 ühikut

Need meeskonnad on omavahel viimastel aastatel hirmsasti armastanud väikese skooriga mänge, aga see tänavune Bruins on nii ees võimas kui taga nõrk. Vahepeal oli selle osas arengut märgata, kui kolme kohtumisega lasti vaid kaks kolli, aga siis tuli jälle ühe mänguga kolm ja usutavasti pannakse nii edasi. Tänavuse 11 Bruinsi mängu puhul on see panus üheksa korda võitnud.

Kommentaarid