Ennustusvihjed 19/11/15

Vahelduseks ka üks prefektne õhtu. Winnipegis pidi pikalt viie värava täitumist ootama, aga lõpuks saadi sellega siiski hakkama. Blackhawks ei saanud end alguses käima, jõudes avakolmandikul vaid kolme pealeviskeni, aga teisel perioodil tuli lühikese vahega kaks tükki ja siis oli juba teata, et järgneb tulevärk.

(foto: Getty Images)
Washington Capitals vs Dallas Stars - Stars võit @ 2.08, 3 ühikut

Stars on hetkel jagamas liiga liidrikohta, mängib teist õhtut järjest jääl oleva meeskonnaga ning on autsaider? Pole absoluutselt loogiline. Võit Red Wingsi üle oli Capitalsi jaoks väga emotsionaalne ning siin võib olla raskusi enda uuesti häälestamisega. Stars võitnud Washingtonis neli järjest ja 17 viimasest 22-st omavahelisest matšist. Sellise koefitsiendi juures oleks lihtsalt rumal mitte proovida.

Florida Panthers vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.04, 3 ühikut

Ka selle valiku juures võlub koefitsient ära. Ducks pole viimasel ajal enam väga hull olnud. Näiteks vähemalt punkt on viimasest kaheksast kirjas kuues mängus. Panthers pärast pikka negatiivset seeriat saanud kaks järjestikust võitu, aga mõlemad olid kõvasti õnne maiguga.

Boston Bruins vs Minnesota Wild - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 4 ühikut

Vahepeal juba tundus, et Bruins on saanud oma tagala korda, aga need jutud võib pärast teisipäevast 4-5 kaotust Sharksile uuesti peast pühkida. See tulemus tähendab ka seda, et tänavu on vaid üks Bruinsi kodumängudest lõppenud vähem kui viie väravaga. Wild tegi samuti teisipäeval suure skooriga mängu, kui Pittsburghis 3-4 kaotati ning neil võõrsil seni olnud vaid üks vähem kui viie väravaga mäng.

Tulemused.

Kommentaarid