Ennustusvihjed 04/11/15

Läänerindel olukord muutusteta ehk läinud ööst järjekordselt üks nulliring. End saab lohutada vaid sellega, et Sidney Crosby on samuti oma karjääri halvima alguse teinud. Paljud spetsialistid aga usuvad, et #87 saab kuu lõpuks juba punktitabeli esikümnesse ning usku oma võimetesse tuleb ka ise säilitada.

(foto: Darren Calabrese/The Canadian Press)
Vancouver Canucks vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 2.05, 3 ühikut

Loodetavasti õnnestub koos Crosbyga põud ära murda. Penguinsil on viimasest kaheksast mängust seitse võitu, samas kui Canucks enda viimasest kaheksast saanud vaid kolm. Seejuures on viimased kaks võetud Coyotesi ja Flyersi vastu, kes mõlemad viimasel ajal nõrgad olnud. Crosby & Co samuti saanud viimasel ajal paar kerget vastast, aga enne seda tehtud tuul alla ka tippsatsidele.

Chicago Blackhawks vs St. Louis Blues - Blackhawks võit @ 1.72, 4 ühikut

Teist õhtut järjest mängivad meeskonnad on hooaja alguses saanud uskumatult palju litri õnne ja nii on päris mitu panust ära rikutud. Siin peaks aga Bluesil olema raske seda teha. Chicagos on viimasest 29-st võidetud vaid seitse ning Blackhawks olnud kodus tänavu väga korralik - pärast avaõhtu kaotust kirjas kuus järjestikust võitu.

Toronto Maple Leafs vs Winnipeg Jets - Jets normaalajaga võit @ 2.29, 3 ühikut

Leafs ratsutas esmaspäeval kõvasti hokijumala turjal ning sai hooaja teise võidu. Käimasoleva aastanumbri sees on aga kaks mängu järjest võidetud vaid kahel korral. Jets saanud viimastest mängudest paar suurt kaotust, kuid väravad on korralikult voolanud - viimases viies keskmiselt ligi kolm mängu kohta. Liiga ühe viljatuma meeskonna vastu võiks sellest võiduks piisata.

Anaheim Ducks vs Florida Panthers - Ducks normaalajaga võit @ 2.26, 3 ühikut

Kui tulla tagasi litri õnne juurde, siis on Ducksil seda olnud kohutavalt vähe. 5 vs 5 mängus on väravaks tehtud vaid 4.1% oma üritustest, mis praktiliselt kaks korda väiksem number kui liiga keskmike oma. See peab hakkama paranema ning eelmine kohtumine Nashville Predatorsi vastu oli ehk juba märk sellest, kui tasakaalust saadi neli kolli. Panthersi edurivi on kiusamas vigastused ja seetõttu on viimastes kohtumistes värava ees hätta jäädud.

Vihjete senised (kurvad) tulemused.

Kommentaarid