Ennustusvihjed 14/11/15

Kena kombo võit eilsetest valikutest, mis kahe panuse kaotusevalu veidi leevendas. Ovetškin sai 10. minutil oma esimese pealeviske kirja, aga järgmiseid tuli oodata üle poole tunni. Lõpuks jäi venelane kolme peale. Ducksi 1. perioodi seeria lõppes Brock Nelsoni hooaja viienda tabamusega.

(foto: Charles Krupa/AP Phioto)
Boston Bruins vs Detroit Red Wings - Bruins võit @ 1.70, 4 ühikut

Red Wings võitnud kolm võõrsilmängu järjest, aga viimane neljane seeria on pärit 2013. aastast. Siin häirimas selle seeria kordamist tõsiasi, et tuleb mängida teist õhtut järjest. Bruins seni selgelt olnud parem võõrsil kui kodus, aga Tuukka Rask tuleb mängule olles viimasest 9-st Red Wingsi vastu võitnud seitse. Seejuures pole Red Wings üheski nendes kohtumistes temast üle kahe mööda saanud.

Buffalo Sabres vs San Jose Sharks - Sabres võit @ 2.01, 3 ühikut

Sabres on viimasel ajal jube sümpaatselt mänginud. Viimasest kuuest on viis võidetud. Kena seeriat saab jätkata meeskonna vastu, kelle alistamine isegi halval ajal probleeme pole valmistanud. Viimasel kahel masendaval hooajal on Sharks kõigis neljas mängus alistatud! Kokku viimasest 17-st vastasseisust 14 võitu. Sharks mängis eile Detroidis ning pole ligi kuu aega kahte kohtumist järjest võitnud.

Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers - Lightning võit @ 1.62, 5 ühikut

Lightningu viimase aja vorm on olnud kaugel muljetavaldavast, aga Panthers olnud veelgi kehvem. Viimasest kuuest saadud vaid üks võit ning seegi tänu Roberto Luongo kangelastegudele. Viimasest 17-st naabrite vahelisest jagelemisest 13 on läinud Lightningule ning sama peaks juhtuma siin.

Predators vs Jets üle 4.5 värava & Hurricanes vs Flyers alla 6.5 värava kombo @ 2.02, 3 ühikut

Predators ja Jets on omavahel kõvasti armastanud väikese skooriga mänge, kuid hetkel näib see mõeldamatu. Jets viimases kuues lasknud ligi 4 väravat mängu kohta. Predators paugutas alles hiljuti ühes mängus üksi seitse tükki.

Hurricanes ja Flyers on mõlemad hetkel keskmise väravate arvu osas liiga viimase kolme seas. Omavaheline mäng võib mingisuguse anomaalia tuua, aga seda on siiski raske uskuda. Flyers pärast Winnipegis saadud nullimängu viimase kahega kokku lasknud üheksa tükki ja saanud piinlikud kaotused. Võiks nagu taas asjad korda sättida.

Los Angeles Kings vs Edmonton Oilers - Kings -1 @ 1.95, 3 ühikut

Kui Oilers viimati LA's käis, siis saadi 2-8 kaotus. Kings on viimasest 26-st omavahelisest matšist võitnud 19. Kaasa arvatud tänavu Edmontonis 3-2. Siin võiks tulla suurem võit. Meeskond lõpetamas põgusat kodumängude seeriat, kus asjad pole kõige paremini läinud (võite ja kaotuseid mõlemaid kaks) ja enne välisturneed vaja enesekindlust kasvatavat tulemust alla. Oilers viimase nelja päeva jooksul jääl kolmandat korda. Elu McDavidita seni üsna masendav olnud. Neljas mängus alistatud vaid kummaline Ducks.

Tulemused.

Kommentaarid