Ennustusvihjed 21/11/15

Neljapäevased valikud tõid endaga teise järjestikuse 100%-lise õhtu. Bostonis oli juba kahe kolmandikuga viis tükki koos. Ducksil läks pikalt aega, et oma üleolekut realiseerida, kuid sellega tuldi siiski toime ja Stars jätkas oma ilusat seeriat, millele Washingtonis juba mitu aastat tagasi alus pandi.

(foto: Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports)
Minnesota Wild vs Nashville Predators - Wild võit @ 1.80, 4 ühikut

Wild tagasi neljamänguliselt välisturneelt ja esimene kodumäng on siis alati raske, aga Predators mängis eile Columbuses ning tuleb tõenäoliselt kohtumisele Pekka Rinneta. Varukinnas Carter Hutton on tänavu endale kahe mänguga lasknud seitse väravat. Wildi ainus tänavune kodune kaotus tuli just Predatorsi vastu, aga Peter Laviolette'i meeskond on võitnud vaid neli viimasest 16-st Kesk divisjoni satside vastu peetud kohtumisest.

Pittsburgh Penguins vs San Jose Sharks - Penguins võit @ 1.71, 4 ühikut

Sharks viimasel ajal mänginud nii nagu ei tahakski enam kunagi koju tagasi minna. Võõrsilt on tulnud viis järjestikust võitu. Viimane kuuene seeria on aga pärit 2010. aasta jaanuarist ehk edu jätkumine tundub ebatõenäolisena. Kuigi sellele teooriale sai juba sel nädalal korra rõhku pandud ja siis anti laks vastu näppe, kuid loodetavasti läheb nüüd paremini. Penguins pärast eelmist nädalavahetust, mis masendavate tulemustega lõppes, võitnud kodus kaks järjest, skoorides kokku kaheksa kolli. Seejuures on kodupubliku ees viimase viie jooksul nelja väravani jõutud neli korda. Sellise rünnakuga võiks küll murda maha Sharksi, kes viimase kaheksa päeva jooksul jääl viiendat korda ning mängude vahele jäänud kõvasti kohvrite tassimist.

Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs - Bruins normaalajaga võit @ 1.89, 4 ühikut

Bruinsil vaja korralikult lõpetada kodumängude seeria. Seni kirjas kaks võitu ja kaks kaotust. Leafs viimasest 21-st Bostonis käigust kaotanud 15. Kuna mängitakse teist õhtut järjest, siis võib eeldada, et viimase aja imemees James Reimer saab puhkust. Postide vahele tuleb siis Jonathan Bernier, kes seni kaotanud kaotanud kõik oma tänavused kaheksa starti ja neist seitse normaalajaga.

Stars & Capitals kombo @ 2.26, 3 ühikut

Stars kodus tagasi ja võõrustab meeskonda, kes nädala keskel juba alistati. See kaotus Sabresi jaoks üks kolmest, mis järjest tulnud ehk tundub, et Dan Bylsma hoolealused on taas maha jahtunud. Dallasest on tänavu vaid kaks satsi võiduga ära läinud.

Capitals kaotanud kodus kaks järjest, aga Barry Trotzi juhendamisel on olnud vaid üks kolmemänguline kodune kaotusteseeria. Avalanche alustas edukalt oma hooaja pikimat seitsmemängulist välisturneed, aga nüüd on rattad alt ära tulnud - kaks kaotust järjest ja endale lastud üheksa väravat.

Kommentaarid