Coyotes koolitas taas Ducksi

Kui oleks võimalik käigu pealt muuta mängude kalendrit, siis jätaks Anaheim Ducks kindlasti valikust välja need kolm kohtumist, mis veel Arizona Coyotesi vastu pidada tuleb. Läinud ööl mindi tänavu teist korda vastakuti ning Coyotes andis taas võõrsil koolituse selle kohta, kuidas mängima peab.

(foto: Harry How/Getty Images)
Coyotes võitis kohtumise lisaajal 4-3. Kuigi mängu algus vihjas täiesti teistsugusele tulemusele. Anders Lindbäck lasi vastase esimesest kolmest väravale läinud pealeviskest kaks sisse ning Ducks oli seitsme minutiga Chris Stewarti ja Ryan Kesleri tabamustest 2-0 ees. Ent nähtavasti uinutati end ära.

Dave Tippetti meeskond alustas tagasitulekut kohe teise kolmandiku alguses. Anthony Duclair murdis ülekaalust seitsemängulise põuaperioodi. 20-aastane ründaja on tänavu skoorinud kuus korda ja neist neli on tulnud Ducksi vastu.

Heas hoos oli taas ka Coyotesi teine noor äss Max Domi. Tema kaks kolli tõid külalistele viimaseks perioodiks eduseisu. Domi ja Duclair on kokku oma karjääri esimesest kahest Ducksi vastu peetud mängust kogunud kaheksa punkti.

Sami Vatanen tõi viimase kolmandiku keskel kodumeeskonnale viigi, aga vaatamata 18 pealeviskele Lindbäcki neljandat korda enam üle mängida ei õnnestunud. Rootslane lõpetas 33 tõrjega. Teises puuris piirdus Frederik Andersen 24 tõrjega.

Viimase sai Anderseni selja taha kaasmaalane Mikkel Bødker. Ducks jäi kesktsoonis litriga lohakaks, Bødker röövis selle ära ning üks ühele võimaluse realiseerimine ei olnud keeruline.25-aastane ründaja on NHL-i ajaloos kolmas taanlane, kes lisaajal võiduvärava skoorinud.


Coyotes võitis viimati võõrsil Ducksi vastu kaks mängu järjest hooajal 2010/11.

Kommentaarid