Kõlakad: Patrick Marleau tahab klubi vahetada

Uus hooaeg on veidi üle kuu vana, mis tähendab, et klubidel juba üsna hea pilt ees sellest, mis on õigesti ja mis valesti. Seetõttu peaks peagi elavnema ka mängijateturg. Kuulujuttude hetke kuumim nimi on Patrick Marleau, kes väidetavalt soovib klubi vahetada.

(foto: csnbayarea.com)
Kogu senise karjääri San Jose Sharksis veetnud Marleau on mitmete allikate kohaselt valmis kolima üle kolme klubisse. Nendeks on New York Rangers js kodulähedased Anaheim Ducks ning Los Angeles Kings.

Jutud on tõsised, kuna Marleau olevat juba treeninglaagrist alates palunud klubil otsida võimalusi tema üleminekuks.

Kolmest välja toodud klubist näib kõige loogilisem siirdumine Rangersisse. 36-aastasel ründajal on Stanley karikas veel võitmata ning Rangers on viimastel aastatel tõestanud, et sellele ollakse väga lähedal. Karikat jahivad muidugi ka teised kaks, aga mitmeid Sharksi rekordeid hoidva legendi lahkumine otsese rivaali sekka oleks üllatav samm.

Samas on rahalise poole pealt Rangers hoopis kõige ebatõenäolisem variant. Vaba palgaruumi on klubil vaid 1.1 miljoni jagu. Samuti on seda vaid veidi üle miljoni Kingsil. Ära mahutamist vajab Marleau keskmine töötasu 6.5 miljonit. Selle osas näib parima võimalusena Ducks, kellel üle seitsme miljoni vaba ruumi. Ja eks Bruce Bourdeau meeskonnal oleks hädasti ründesse lisajõudu ka vaja.

Marleau leping saab läbi järgmise hooaja lõpus. Tal on tänavu 15 kohtumisega kirjas 4+5.

Kommentaarid