Ennustusvihjed 17/11/15

Tundub, et Lightning tuleb musta nimekirja lükata. Mullune idakonverentsi meister ei suuda kuidagi stabiilselt skoorida, isegi kui on rohkelt võimalusi. Ja kui pole õnne ründes, siis pole seda ka kaitses. Tõestuseks eilne Panthersi võiduvärav. Ent väike kasum läks kirja. Seejuures võitis väravate kombo kolmandat korda järjest!

(foto: Michael Ivins/USA TODAY Sports)
Boston Bruins vs San Jose Sharks - Bruins võit @ 1.79, 4 ühikut

Bruins seni kodus võitnud vaid kaks matši, aga need numbrid peaksid hooaja käigus paranema. Ja miks mitte siin? Sharks võitnud võõrsil kolm järjest, kuid näiteks mullu polnud mitte ühtegi 4-mängulist välismängude võiduseeriat. Liiga parim ülekaalu meeskond Bruins saab mängida satsi vastu, kes jääb oma vähemuse efektiivsusega liiga tagumisse otsa.

Pittsburgh Penguins vs Minnesota Wild - Penguins võit @ 1.84, 4 ühikut

Sidney Crosby enne tänast mängu: "Teades mängijate gruppi ja teades, kui palju kõik hoolivad, siis reageerime õigetmoodi." Ehk Penguins on pärast kohutavat nädalavahetust valmis vastu nõelama. Seejuures pole tänavu vaatamata tagasihoidlikule mängupildile kodus kaks korda järjest kaotatud. Wild võõrsil olnud päris hädine - ainult kolm võitu ja keskmiselt tehakse vaid 27.6 pealeviset.

Toronto Maple Leafs vs Colorado Avalanche - Avalanche võit @ 2.03, 3 ühikut

Tahaks uskuda, et Rangersile kaotamisega hakkab ka Leafsi tõus läbi saama. Igatahes võidurajale naasmiseks peab James Reimer siin esimest korda alates hooaja 2013/14 algusest jõudma oma neljanda järjestikuse võiduni. Tundub ebatõenäoline. Avalanche on hetkel kuum - kolm võitu järjest (kõik võõrsil!) väravate suhtega 13-3 - ja teadupärast tuleb rauda taguda kuni see kuum on.

Tulemused.

Kommentaarid