Ennustusvihjed 10/11/15

Lõppes Anaheim Ducksi võiduseeria ning sellega koos möödunud nädala teises pooles kokku pandud positiivne ennustuste jada. Pärast ideaalset algust, mil kiirelt 2-0 ette mindi, jäädi passiivseks ning see karistati ära. Lõppkokkuvõttes lohakas esitus, mille võttis hästi kokku Coyotesi võiduvärav.

(foto: nydailynews.com)
New York Rangers vs Carolina Hurricanes - Rangers normaalajaga võit @ 1.78, 4 ühikut

Rangers on pärast oktoobri keskel olnud kolmemängulist kaotusteseeriat võimsalt mänginud. Kaheksast kohtumisest järjest punkt kirjas ning neist seitse võidud. Seejuures kõik võidud tulnud ka normaalajaga. Viimased isegi ilma Rick Nashita, kes täna peaks naasma. Hurricanes on viimasel ajal mõned võidud nokkinud, aga Rangersi vastu on kaotatud 16 viimasest 17-st!

Florida Panthers vs Calgary Flames - Flames võit @ 2.32, 3 ühikut

Müstilised koefitsiendid mängus, kus kohtuvad meeskonnad, kellel mõlemal hooajast viis võitu, aga üks neist on oma mänguvormiga suurtes raskustes, samas kui teine end parandamas. Flames on oma viimasest neljast võitnud kolm. Panthers on kaotanud viis järjest

Detroit Red Wings vs Washington Capitals - Ovetškin skoorib @ 2.30, 3 ühikut

Capitalsi kapten läheb täna skoorima väravat, mis teeks temast läbi aegade edukaima venelasest väravaküti. Hetkel jagab ta seda au Sergei Fjodoroviga, kes eile koos mitmete teiste legendidega Kuulsuste Halli ennistati ja keda Red Wings selles kohtumises austab. Kas pole mitte magus koht rekordi haaramiseks? Seni vaid neljas kohtumises nulli peale jäänud Ovetškinilt võeti eelmises kohtumises rekordi värav ära justkui selleks, et see siin sünniks.

Dallas Stars vs Toronto Maple Leafs - Stars -1 @ 1.93, 4 ühikut

Tahaks uskuda, et läänekonverentsi liidrile läks kõvasti au pihta nädal tagasi liiga halvima meeskonna vastu kaotatud kohtumine. Pärast seda kaotust on aga jätkatud võimsalt, skoorides väravaid iga nurga alt. Leafs saanud kahest mängust järjest silma pähe, aga käimasoleva aastanumbri sees pole ühtegi kolmemängulist seeriat olnud.

Lightning & Kings kombo @ 2.08, 4 ühikut

Lightning jageleb neljandat ja viimast korda tänavu Sabresiga, kelle vastu seni kõik kohtumised võidetud. Koos tänavuste mängudega on Sabres kokku viimasel 12 korral alistatud 10 mängus.

Ducks ei suutnud Coyotesi vastu hooaja alguse kaotust heastada, aga loodetavasti läheb Kingsil paremini. Koiotid on võitnud vaid kaks oma viimasest kaheksast LA-s käigust.

Kommentaarid