Ennustusvihjed 28/11/15

Eilne õhtu lõppes külma duššiga. Red Wings andis ära 2-0 ja 3-2 eduseisud. Viimane viigivärav küpsetati endale praktiliselt ise. Tagatipuks saadi lõpuks ikkagi võit kätte ja lisaajal skooriti juba 26 sekundiga. Kombol jäi üks värav puudu. Skoorimisega alustati alles 2. kolmandiku lõpus.

(foto: Jason Bridge/USA TODAY Sports)
Pittsburgh Penguins vs Edmonton Oilers - Penguins normaalajaga võit @ 1.90, 4 ühikut

Proovime siis uuesti Oilersi vastu panustada. Tegu ühe liiga halvima võõrsil mängiva meeskonnaga ning Penguins üks parim kodusats. Seejuures on viimasel ajal hakatud kodus ka korralikult väravaid tegema. Edmontonist saadi tänavu 2-1 võit kätte ning raske uskuda, et iga nurga alt väravaid lekkiv Oilers suudab põhiturniiri seeria võrdsustada.

Tampa Bay Lightning vs New York Islanders - Lightning võit @ 1.87, 4 ühikut

Lightning oli mullu kogu liiga parim kodusats ja viimastes mängudes on ka tänavu end kodupubliku ees käima saadud. Kirjas kolm järjestikust võitu ja viis viimasest neljast. Ainus kaotus tuli pärast Panthersi viimase minuti viigiväravat. Tampas mängimine ka Islandersile kõvasti probleeme valmistatud. Viimasest 19-st külastusest vaid kuus võitu. Islandersi viimase aja vorm kahvatu ning näiteks võõrsilt üldse kogu hooaja jooksul ainult neli võitu.

Toronto Maple Leafs vs Washington Capitals - Capitals normaalajaga võit @ 2.13, 3 ühikut

Raudse kindaga Reimer jääb lõpuks pingile ning oma võimaluse saab Jonathan Bernier, kes seni kaotanud kõik tänavused kaheksa matši. Neist seitse normaalajaga. Capitals on pärast eilset Lightningu alistamist võitnud 16 viimasest 21-st Atlandi divisjoni vastu peetud mängust. Kui ühele divisjoni parimale tehti kergelt ära, siis miks ei peaks õnnestuma ühe halvima vastu? Capitals läheb teist õhtut järjest Braden Holtbyga. 26-aastane puurivaht on tänavu 18-st matšist saanud 14 võitu. Neist 12 normaalajaga. Leafs ühe omavahelise matši küll viis lisaajale, kuid loodetavasti äike teist korda siin ei löö.

Kommentaarid