Corey Crawford on seadusega pahuksis...või siis ka mitte

Corey Crawford aitas 40 tõrjega Chicago Blackhawksi läinud ööl Los Angeles Kingsi vastu üliolulise võiduni, kuid elu ei ole hetkel 29-aastase väravavahi jaoks vaid lust ja lillepidu. Ta on sattunud Los Angelese politsei uurimise alla seoses intsidendiga, mis juhtus seeria neljandas matšis. Väidetavalt pritsis ta ühte Kingsi toetajat veega nii pahasti, et kannataja elukvaliteet on selle järgselt tohutult langenud. Mehelt, kes hakkab alates järgmisest hooajast teenima 6.5 miljonit dollarit aastas, on seega ka hea valuraha küsida.

(foto: sbnation.com)
Kannatajaks on 27-aastane Clark Wong, keda Crawford veepudeliga "ründas" pärast seda, kui ta neljanda kohtumise lõpuhetkedel pingile võeti. Wong toimetati mõned minutit pärast seda mängult minema ja loomulikult hakkasid just siis silmad kipitama ning tabas meeletu valu.

Mõlemad pooled on kommentaaridest keeldunud. Wong väidetavalt seetõttu, et on saanud surmaähvardusi. LAPD on juhtumi kohta öelnud: "Tegu on vahejuhtumiga, mis ei vääri meie poolt väga suurt tähelepanu." Ehk siis tegelikult mingisugust tõsist uurimist sellele ei järgne.

Pärast eilset liigub Crawfordi tänavuse vormi kohta üks huvitav fakt. Olgugi, et enne läänekonverentsi finaali olid tal silmapaistvad numbrid, on ta siiski nüüdseks enda selja taha lasknud neli või enam väravat juba seitsmes mängus. Mullustes playoffides juhtus see vaid kaks korda.

Kommentaarid