Canucks sai uue peamänedžeri

Aprillis alanud otsingud on Vancouver Canucksil nüüdseks lõppenud. Kui Trevor Lindeni näol saadi kiirelt uus president paika, siis nüüd on endine klubi legendaarne mängumees leidnud meeskonnale ka õige peamänedžeri. Selleks saab Jim Benning, kes saabub Vancouverisse Boston Bruinsi asemänedžeri koha pealt. Bruinsis töötas ta kokku kaheksa aastat ja sai ka oma nime kolm aastat tagasi Stanley karika peale. Tema ülesandeks saab olema Canucks viimine samasugustesse kõrgustesse.

(foto: vansunsportsblogs.com)
Sarnaselt Lindenile on ka Benning endine Canucksi mängumees. Omal ajal oli nad ka põgusalt meeskonnakaaslased, kuigi Linden kinnitab konkreetselt, et ametisse määramisel ei mänginud sõbrasuhted mitte mingisugust rolli. Oma otsust põhjendas ta üsna originaalse käiguna video teel.


51-aastane Benning on varasemalt töötanud ka skaudina Anaheim Mighty Ducksi ja Buffalo Sabresi juures. 9-aastase mängijakarjääri jooksul, mil ta tegutses kaitsjana, sai ta kirja 610 põhihooaja mängu, milles kogus 243 punkti. Lisaks Canucksile esindas ta ka Toronto Maple Leafsi värve.

Hooaja järgsed otsingud pole aga Canucksi jaoks veel lõppenud. Täitmata on peatreeneri tool.

Kommentaarid