Rangers viskas kaks (!) lisaajaväravat, alistas Penguinsi

Tänavuse hooaja jooksul on juhtunud igasugu veidraid asju alustades Mike Smithi püksi väravast ja lõpetades kasvõi sellega, et Ilja Brõzgalov sai endale hiljuti võidu kirja olles teinud vaid ühe tõrje. Kummalised juhtumid jätkusid Pittsburgh Penguinsi ja New York Rangersi vahelises esimeses kohtumises. 2-0 edu maha mänginud Rangers sai siiski lisaajal võidu kätte. Kui oleme harjunud, et lisaaja lõpetab üks tabamus, siis Rangers tegi seda hoopis kahe väravaga!

(foto: Getty Images)
Derick Brassard ja Benoit Pouliot suutsid Marc-Andre Fluery üle mängida, kui lisaaega oli kulunud veidi üle kolme minuti. Brassard paugutas litri posti põrkest sisse, aga kohtunikud jätsid selle tabamuse algselt lugemata. Mäng jätkus ja vaid mõned sekundid hiljem pommitas litri võrku Pouliot, kes oli ka mängu avavärava autoriks. Kohtunikud võtsid aja maha ja määrasid lõpuks otsustava tabamuse autoriks siiski Brassardi

"Sain alles hiljem teada, et värav läks Dericki nimele," ütles Pouliot. "Mängisime Philadelphia vastu hästi ja samuti ka täna, olime seda tabamust ka väärt."

Rick Nash jätkab peituse mängimist, kuid meeskonnakaaslased on satsi raskel hetkel kenasti toetamas. "Nad on alates jõuludest olnud meie kõige stabiilsem kolmik", kiitis lisaaja kangelasi Rangersi peatreener Alain Vigneault. Kolmas mees Rangersi teises kolmikus on Mats Zuccarello ja edu Penguinsi vastu pole nende meeste jaoks võõras. Neljas põhihooaja vastasseisus koguti kamba peale 14 punkti.

Järjekordselt väravata jäänud Sidney Crosby playoffide põud kasvas 12. mängu pikkuseks. "Me ei mänginud kogu kohtumist korralikult," märkis Penguinsi kapten, kes sattus jääl olema kõigi Rangersi väravate ajal ehk kogus endale efektiivsusreitinguks -3.

Rangers oli loomulikult veidi väsinud olles alles hiljuti Philadelphia Flyersi vastu kaks õhtut järjest madistanud, kuid väravavaht Henrik Lundqvist aitas piimhapet täis väljakumängijad hädast välja 34 tõrjega. "Seitsmes mäng Flyersi vastu röövis meilt meeletult energiat, kuid see on NHL ja sellega tuleb hakkama saada," kommenteeris tihedat kalendrit Pouliot.


Ja muidugi pidi olema selleks Fluery, kes laseb endale lisaajal kaks väravat. Kus ikka alles juhtub asju ühe mehega. Seeria jätkub meie aja järgi ööl vastu esmaspäeva kell 2:30.

Kommentaarid