Carcillole kümne kohtumise pikkune mängukeeld

New York Rangersi ja Montreal Canadiensi vahelises kolmandas kohtumises avakolmandikul mängust välja visatud Dan Carcillo ei saa Rangersi järgmises kümnes matšis üldse jääle tulla. Carcillo läks kohtunikega riidu ajal, mil meeskonnakaaslane Derek Dorsett oli Brandon Prustiga jõudu katsumas. Süütuna näinud küünarnuki liigutus (vaata seda SIIT) läks mehele maksma rohkem, kui ta sel hetkel arvas. Liiga hindas seda selgeks kohtuniku ründamiseks ja tõenäoliselt on Rangersi ründaja jaoks playoffid lõppenud.

(foto: foxsports.com)
Selleks, et Carcillo tänavu veel jääle pääseks, peaks Rangers seeria Canadiensiga viima seitsme mänguni ja tegema maratoni ka finaalis. Hooaja keskel Los Angeles Kingsist Rangersisse siirdunud ründaja jaoks on tegu karjääri kuuenda mängukeeluga. Viimatine oli tal 7-mängu pikkune, mille ta sai 2012. aastal Edmonton Oilersi Tom Gilberti ründamise eest.

Carcillo on playoffides vähese mänguaja juures olnud üllatavalt produktiivne. Kaheksa kohtumisega on tal kirjas kaks väravat.

Rangers peab arvatavasti lähiajal hakkama saama ka teise ründajata. Derek Stepan murdis Prusti jõuvõtte järgselt lõualuu. Pärast põgusat riietusruumi visiiti jätkas ta küll kohtumist ja kogus lõpuks mänguaega 17:46, kuid matši järgselt hinnati tema olukorda siiski sedavõrd tõsiseks, et vaja oli kirurgilist sekkumist.

Stepan pikendas eelmise kohtumisega oma punktiseeria viie mängu pikkuseks. Kokku on tal nendes kohtumistes kogunenud seitse silma.

Kui Canadiens on mängimas ilma oma põhiväravavahita, siis Rangers on nüüd Stepani näol ootamatult jäänud ilma ühest võtmeründajast. Carcillo mängukeeld süvendab veelgi peatreeneri Alain Vigneault peavalu. Seda võiks aga leevendada Derick Brassardi naasmine. Playoffides seitse punkti kogunud ründaja on viimastest mängudest õlavigastuse tõttu puudunud.

Kommentaarid