Canadiens sõitis Bruinsist zamboniga üle

Boston Bruinsil oli läinud ööl suurepärane võimalus kindlustada oma koht idakonverentsi finaalis. Selleks oli vaja Montreal Canadiens võõrsil alistada. Paraku kukkus aga Bruins oma ülesande täitmisel täielikult läbi. Kuigi mängulise poole pealt eriti millegi üle nuriseda polnud, siis mitmed eksimuses kasvatasid lõpuks skoori piinlikuks - 0-4. Ees ootab seitsmes mäng, mis Bruinsil õnnestus Canadiensi vastu kolm aastat tagasi võita. Kas ajalugu kordub?

(foto: Jean-Yves Ahem/USA TODAY Sports)
Otsustav kohtumine peetakse Bostonis TD Gardenis ja Canadiensi selle seeria üks tähti P.K. Subban ootab seda suure põnevusega. "Ma ei jõua ära oodata publiku reaktsiooni, kära ja energiat. Ootan põnevusega seda, et võtan selle kõik neilt ära," märkis Subban pärast viimast kodumängu.

Subban jäi sel korral üllataval kombel ilma punktida, kuid kohe kerkisid tema asemel uued tähekesed. Oma playoffide debüüdi teinud kaitsja Nathan Beaulieu kogus ühe söödupunkit ja oli +2. Thomas Vanek paugutas kaks kolli ja oma põuast sai üle Max Paciorety, kes sai kirja nii söödu kui ka värava. "Ootasin lihtsalt kannatlikult oma aega," tunnistas 25-aastane ründaja, kes skooris viimati Tampa Bay Lightningu vastu peetud 4. matšis.

Bruinsi peatreener Claude Julien jäi taga nutma teise kolmandiku sündmusi, kus Bruinsil oli üks mitme minuti pikkune rünnakulaine, aga seda ei suudetud ära realiseerida. Supervõimaluse raiskas Milan Lucic. "Teine värav tegi eriti haiget, kuna tuli pärast seda, kui olime pikalt vastaste tsoonis püsinud. Meil oli võimalusi mäng viigistada, kuid vastaste värav keeras kõik pea peale," ütles Julien.

Samas hakkas kõik Bruinsi jaoks kiiva kiskuma palju varem. 1-0 tuli juba kolmandal minutil. Kevan Miller ei tulnud oma värava taga litri kontrollimisega toime ja kinkis Lars Ellerile kuldse võimaluse, mille realiseerimisel taanlane ei eksinud.

Carey Price'il olid taas head suhted väravapostidega ja nii on Bruins selle seeria käigus juba kümme korda värava raamistikule pihta saanud. Price sai nullimängu 26 tõrjega. Tuukka Rask mängiti neljakordselt üle 28 üritusega.


Seitsmes mäng peetakse meie aja järgi ööl vastu neljapäeva.

Kommentaarid