Wild tegi San Antonio Spursi

NBA playoffides juhtus hiljuti üks humoorikas vaheseik, kus San Antonio Spurs kasutas Dallas Mavericksi vastu kuute väljakumängijat. Dallases peetud kohtumises jäi mängida umbes poolteist sekundit. Mavericks oli juhtimas kahe punktiga, kuid Spursil oli veel üks rünnak kasutada. Boris Diaw läks oma korvi juurest sooritama välja viset ja kuidagi moodi juhtus nii, et söötu jäid ootama viis meest. Kohtunikel jäi see fakt kahe silma vahele. Mängu aususe mõttes rünnakust siiski lõpuks asja ei saanud.

(foto: Hannah Foslien/Getty Images)
Sama juhtus nüüd ka Minnesota Wildi ja Chicago Blackhawksi vahelises neljandas matšis. Viimast kolmandikku oli mängida 12 minutit, kui Wild sattus oma väravat kaitsma kuue väljakumängijaga. Tavaliselt on kohtunikud selle eest kiired määrama kaheminutilist karistust, isegi kui vahetuse käigus on veidi kohmakalt tegutsetud, kuid sel korral mitte! Huvitaval kombel jäi see sebra värvi särkides meestel märkamata.


Kummaline, et olukorrale ei juhitud tähelepanu ka Blackhawksi pingi pealt. Ometi pidi seal olema olukorrast parim ülevaade. Eestlannaga kihlatud olev Mikko Koivu oli Wildi poolelt lõpuks see mees, kes märkas, et asi on kahtlane ja tormas tuhatnelja pingile.

Kommentaarid