Subban tõi Canadiensile magusa võidu Bruinsi üle

Boston Bruins, kes kaotas playoffide avaringis esimeses kohtumise Detroit Red Wingsile, tegi sama trikki ka teises ringis. Kodus jäädi lisaajal 3-4 alla Montreal Canadiensile. Iroonilisel kombel tõusis mängu kangelaseks P.K: Subban, kes on võimalik, et kõige vihatum mees Bruinsi fännide seas. Kodumeeskond omas täielikku kontrolli, aga oma võimalusi ei realiseeritud piisavalt ära. Haruldase kehva päeva tegi ka väravavavaht Tuukka Rask, kes tõrjus 33-st üritusest vaid 29.

(foto: Elise Amendola/AP Photo)
"Olin täna p*sk," ütles soomlane konkreetselt pärast matši. Vastaste puuris tegis Carey Price 48 tõrjet. Kohtumine näis vajuvat Bruinsi kätte, kui viimasel kolmandikul tuldi tagasi 0-2 kaotusseisust, kuid Canadiens suutis siiski õigel hetkel ärgata.

3-2 tehti vahetult pärast seda kui oldi mindud seitse minutit ilma mitte ühegi väravale visketa. Bruinsi jaoks eriti valusal kombel raiskas enne vastaste järjekordset eduseisu haaramist kuldse võimaluse Milan Lucic.


"Meil oli mitmeid suurepäraseid võimalusi, oleksime pidanud need realiseerima, see on ainus kahetsus" tunnistas Bruinsi peatreener Claude Julien, kes oli üldise mängupildiga rahul.

Kuigi liikus ringi nii mõnigi riiukukk, nende eesotsas Brad Marchand, siis möödus suurte rivaalide vaheline avakohtumine üllatuslikult rahumeelselt. Mõlemad said vaid kuus karistusminutit. Enda omi pidi aga Bruins siiski kahetsema, sest mõlemad Subbani tabamused sündisid arvulises ülekaalus.

Kuna kohtumine vajas võitja selgitamiseks teist lisaaega, siis veetis Subban jääl lõpuks ligi 34 minutit. "Ma arvan, et mängin alati hästi kui saan rohkelt mänguaega ja täna selle osas probleemi polnud," märkis Subban, kellel viie playoff-mänguga kogunenud seitse punkti. "Sellistes olukordades hakkavad vastased väsima ja minu jaoks on see eelis."

Oolles vahepeal tervelt kümme päeva ilma mänguta veetnud tuli lisamänguaeg kindlasti Canadiensile kasuks. "Arvan, et minu meeskond läheb seeria edenedes järjest paremaks, kuna me pole pikalt mängida saanud. Seega oli meeskonna enesekindluse jaoks tegu üliolulise võiduga," ütles Canadiensi boss Michel Therrien.


Teine kohtumine peetakse meie aja järgi homme kell 19:30.

Kommentaarid