Barry Trotz valmistub järgmise sammu tegemiseks

Aprillis pärast 16 hooaega kestnud valitsemisaega Nashville Predatorsist lahkunud Barry Trotz võib ennast hetkel tunda keskkooli popima poisina, keda kõik tüdrukud endale tahavad. 51-aastane peatreener on liigas väga hinnatud ja tema peale ihuvad hammast kõik neli hetkel tüürita olevat klubi. Nendeks on Washington Capitals, Carolina Hurricanes, Florida Panthers ja Vancouver Canucks. Lähiajal peaks ka selgeks saama, kus Trotzi karjäär jätkub. Kisub Kanada poole.

(foto: mapleleafshotstove.com)
Hiljutises raadio intervjuus tunnistas mees, et pole töötupõlve rahulikult veeta saanud. "Minuga on mitmed klubid ühendust võtnud, aga ma ei kiirusta otsuse tegemisel," ütles Trotz, kes märkis ka, et mõned meeskonnad, kes pole veel oma praegust lootsi vallandanud, soovivad samuti temaga arvestada.

Intervjuus oli Trotz eriti innukas rääkima Canucksisse siirdumisest, öeldes: "Olen Canucksi tegutsemist kaugelt jälginud ja klubi vastu ka mänginud. Seal on mitmeid häid inimesi."

Trotzil on kodu Kanada linnas Vernonis, seega eeldatavasti võikski talle enim imponeerida töötamine mõne Kanada klubi juures.

Tom Renney on teine nimi, mis peatreenerita klubidega seoses kuumaks on aetud. Ta on alates 2012. aastast töötanud abitreenerina Detroit Red Wingsi juures, kuid on varasemalt ka peatreeneri leiba maitsnud. Viimati kaks hooaega tagasi Edmonton Oilersi juures. Lisaks Oilersile on ta juhendanud New York Rangersit ja samuti Canucksit.

Kommentaarid